No products in the cart.
New Item در پنل پروجکت یکی از قسمت های نرم افزار پریمیر است و اگر تدوینگری بلد نباشه اصلا نمیشه اسمش رو تدوینگر گزاشت این قسمت پریمیر از یازده قسمت تشکیل شده که قصد دارم تمامی قسمت های اون رو به صورت کامل برای شما شرح بدم ولی قبلش یک توضیحی بدم برای کسانی که تازه میخوان این حرفه رو شروع کنن که اصلا چجوری میشه New Item رو باز کرد. من محمد مشهدی توی این مقاله ی آموزشی قصد دارم به شما به صورت کامل نیو آیتم رو آموزش بدم، در صورت اشتیاق برای دونستن اطلاعات بیشتر در مورد نیو آیتم میتونید توی دوره ی رایگان پریمیر ما شرکت کنید.
این کار به دو روش انجام میشه:
در پنل پروجکت کلیک راست کنیم و گزینه New Item رو انتخاب کنیم.
پایین پنل پروجکتمون روی گزینه New Item کلیک کنیم.
البته نکته ی مهم اینه که اصلا فرقی نداره که به چه روشی این کار رو انجام بدیم.
نیو آیتم متشکل از چندین بخش است که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
برای ما یک سکانس میسازه و ما میتونیم تدوین خودمون رو شروع کنیم.
یک پنل پروجکت جدید برای ما میسازد.
فایل مورد نظر را آفلاین میکند.
یک فایل خام برای ما میسازد که میتوان روی آن فایل افکت مورد نظر خود را اعمال کنیم. نکته ی جالب آن است که افکتی که روی آن اعمال میکنیم روی تمام لایه های پایین تر نیز اعمال میشود و سرعت کار ما را بسیار بالا میبرد.
در ابتدای بسیار یاز ویدیو ها میآید
نکته ای که میتوان به ان توجه کرد آن است که از صدای ان میتوان برای سانسور کردن استفاده کرد
بک لایه ی مشکی میسازد که میتوان از آن روی ویدیو های خود استفاده کرد.
در این قسمت ما میتوانیم رنگ جدید بسازیم و تنظیمات رنگ را شخصی سازی کنیم.
مانند bar and tons در ابتدای بسیار یاز ویدیو ها میآید
شمارش معکوس میسازد که میتوانید تنظیمات آن را شخصی سازی کنید.
به شما دوستان عزیز و جویای علم پیشنهاد میکنم جهت بالا بردن اطلاعات خودتون در مورد نرم افزار پریمیر از دوره ی رایگان ما دیدن کنید(ماننداین مقاله که درمورد New Item بود).همچنین میتونید از بقیه ی مقالات ما هم دیدن کنید (ماننداین مقاله که درمورد New Item بود)که به صورت تصویری همراه با توضیحات کامل تکنیک های مختلف تدوین در نرم افزار پریمیر به شما آموزش داده شده است.
برای ارتباط با ما میتوانید از طریق سایت استودیو میم و یا اینستاگرام تدوینگر شو اقدام کنید.
بیشتر بخوانیم
آموزش ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر
نرمافزار پریمیر یکی از کاملترین برنامههای تدوین فیلم میباشد که تا به امروز در بازار موجود میباشد. با استفاده از این نرمافزار قادر به انجام کارهای خارق العادهای خواهید بود. […]تفاوت های پریمیر و افترافکت در چیست؟
زمانی که میخواهید یک محتوای ویدیویی را پردازش، تدوین یا ویرایش کنید، باید با در نظر گرفتن ویدیو خود و ادیتی که قصد دارید روی آن ویدیو اعمال کنید، نرمافزاری […]آموزش تنظیمات صدا در پریمیر به روش Sync کردن
تنظیمات صدا در پریمیر از اصلیترین کارهایی است که باید پیش از تدوین ویدیوها انجام دهید. برای تنظیم و تغییر صدا باید نویزها را حذف کنید تا به صدای خوبی […]اصلاح رنگ ویدیو در پریمیر یک آموزش جامع برای مبتدیان
اصلاح رنگ (Color correction) یکی از مهمترین موارد تاثیرگذار روی کیفیت ویدیوها میباشد. چه ویدیویی به سبک خانگی فیلمبرداری شده باشد و بیش از حد زرد رنگ به نظر برسد، […]تیم استودیومیم و تدوینگرشو با هدف گسترش دانش و هنر تدوین فیلم با پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. اکنون با برگزاری دوره های آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه می دهد.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد