چرا باید متخصص باشیم؟

تو چه حوزه ای دوست دارید متخصص بشوید. حوزه‌ای که بهش علاقه دارید رو پیدا کنید و شروع کنید برای متخصص شدن اموزش ببینید. انقدر حرفه‌ای و متخصص بشوید که راحت از این طریق بتونید به درآمد برسید. کاملا بستگی به خودتون داره که چقدر زمان بزارید تا متخصص بشوید. اما تا جایی که فرصت دارید عمیق بشوید و پول در بیارید.من هنرستان تصویر برداری خوندم دانشگاه کاردانی انیمیشن و کارشناسی تبلیغات و کارشناسی تدوین خوندم.

 

ما دو تا مهارت داریم 

مهارت های سخت و مهارت های نرم هستند. همه ی کسانی که متخصص هستند. به هردو مهارت نیاز دارند.اگر هنوز بلد نیستید. آموزش رو شروع کنید.
 

مهارت سخت

مثل: نقاشی کشیدن، اهنگ نواختن، ساز زدن، نجاری کردن، طراحی کردن
با پریمیر، افترافکت، فتوشاپ، ایلوستریتور با نرم افزار صدا کار کردن

مهارت نرم

مثل: فروش بازاریابی مذاکره، مدیریت تیم سازی، مدیریت خشم، اعتماد به نفس بالا، متقاعد سازی، نفوذ کلام بالا، هوش کلامی خوبی داشته باشیم. ذهنتون باید در تکاپو باشد تا کلمه های بهتر و جدیدتر پیدا کند، تا بهتر ارتباط برقرار کند. یکی از رازهای متخصص شدن زبان بدن هست.

درحال حاضر نرم افزار هایی رو بلد هستید که مهارت سخت هستند. تعداد ادمایی که این هنر رو بلدباشن خیلی کم هست. اما کسانی که این مهارت و تخصص رو احتیاج دارند، خیلی زیاد هستند.

قبل از شروع به تدریس بهتر است مسیر اموزشی خود را بیشتر شفاف سازی کنید اهداف خودتون رو مشخص کنید تا در نهایت به نتایج مورد نظر خود برسید زمانی که شما روی نرم افزار پریمیر مسلط شدید، بهترین گزینه برای پیشرفت کاری شما اموزش فتوشاپ و یادگیری طراحی دیزاین هست.

این مسئله برای شما عزیزانی که توی این حوزه کار میکنید خیلی مهمه که بتونید از فونت بهتر در کارهاتون استفاده کنید. از تصویر و المان های بهتر استفاده کنید. سلیقه‌ی هنری خودتون رو ارتقا بدید. در واقعیت کنار نرم افزاری که اموزش می بینید سواد بصری به شما اموخته می شود. یک متخصص برای رشد همیشه آپدیت هست.

اگر یک پیج اموزش تدوین بزنم سخت موفق و متخصص میشم

قطعا اگر شروع کنید میتونید پول های زیادی از این کار در بیارید. اما اگر به خاطر این میخوای پیج اموزشی بزنی چون خیلی درامد بالایی دارند. این  کار اشتباهه گول کسایی که خوب توی این حوزه پول در اوردن رو نخورید. مسیر رو برای خودت شفاف کن، زمانی تصمیم بگیرید پیج بزنید و اموزش بدید که عاشق اموزش دادن باشید. اما اگر اینجوری نباشه چون در امدش خوبه این کار رو بکنید، خیلی زود خسته و نامید می شوید.

اگر میخواین اموزش بدید باید عاشق اموزش دادن باشید. عاشق سمینار گذاشتن و حرف زدن برای هنرجو هات یا مردم و حتی مهم ترینش عاشق این باشید، که بتونید روی ادم ها اثر بزارید. زمانی که رایگان وبینار میزارید کیف کنید. دوره رایگان بسازید و دوست داشته باشید به بقیه اموزش بدید تا زندگی بهتری داشته باشند. ولی اگر بخواین وارد این کار بشوید دیگه نباید به سختی راه فکر کنید و بگید رقیب زیاده هست، وارد کار بشوید و انجامش بدید. از مهارت و تخصصی که دارید پول در بیارید.

چرا بهتره نیچ فعالیت کنیم اما باید افترافکت، فتوشاپ و پریمیر بلد باشیم. چون دو تا حالت نیچ کار کردن وجود دارد.نیچ اول این هست که فقط متخصص یک تکنیک از یک نرم افزار بلد باشید یا فقط متخصص یک نرم افزار بلد باشید. به عنوان مثال باید فقط افترافکت کار کنید. فقط استوری موشن هاتون خیلی خفن هست. یا فقط فتوشاپ کار کنید و فقط بلد هستید روتوش عکس انجام بدید.

حالت بعدی نیچ حوزه هست. مثلا من فقط با کافه دار ها کار میکنم، من فقط ودینگ کار میکنم، من فقط موزیک ویدیو کار میکنم. پس زمانی که فقط مثلا با خواننده ها کار کنید. باید کاور بزنید، استوری موشن بلد بزنید، تیزری که توی پیج کاریش میزاره رو بزنید، وقتی کنسرت میزاره برای بک گراند ویدیویی که  پخش میشه رو میزنید.

تمامی این کار ها احتیاج داره که ادم متخصصی باشید و بتونید با فتوشاپ، افترافکت و پریمیر کار کنید. اگر بخواهید فقط  متخصص نیچ فتوشاپ یا پریمیر کار کنید بد نیست. اما ادما حوصله ندارند برای کارهاشون با چند نفر در ارتباط باشند. ادم ها احتیاج دارند با یک ادم متخصص کار کنند. تمام کارهاشون رو باخیال راحت به اون شخص بسپارند.

 

منیجری که با یک خواننده برای یک موزیک ویدیو کار میکند. با چند نفر همزمان کار نمیکند، چون خیلی حرفه‌ای  و متخصص هستند. مثلا سراغ تصویر برداری که فقط تصویر می گیرد، یا تدوینگری که اصلاح رنگ تخصصی بلد نیست. الان باید یک نفر دیگه تصویر ها رو اصلاح رنگ بزند. درنهایت برای یک پروژه باید با چند نفر هماهنگ کرد اما وقت اینکار نیست.

به عنوان مثال اگر اون شخص با ادمای حرفه‌ای کار میکند.  مدرس ها، سخنران ها، خواننده ها و یوتیوبرها کار میکند. ترجیحشون این هست که دغدغه کمتری داشته باشند. این خیلی بهتره که به جای چند نفر با یک نفر متخصص و حرفه‌ای کار کنند. شما باید نیچ حوزه‌ی کاریتون رو مشخص کنید. مثلا دوست دارید مذهبی کار کنید. باید بنرشو بزنید، تیزر بسازید، کاور بزنید و کل مراسم رو خودتون انجام بدید.

یا دوست دارید ودینگ کار کنید. عکس هاشون رو میگیرید، فیلم هاشون رو میگیرید، ویدیو پروجکشن توی سالن پخش میشه رو میزنید. کلیپ عقد و عروسی براشون میسازید. این نیچ خیلی بهتر از حالت اولیه است. باعث میشه توی اون حوزه اسمت پر اوازه بشوید. دلیلشم این هست که شناخته شدید.

اگر علاقه و هدف دارید باز هم اهمال کار هستید. تلاشی برای پیشرفت نمیکنید تا بیشتر موفق بشوید و درامدزایی کنید. دیگه ادامه ندید چون این روش درست نیست. اگر قصد ندارید خونه بخرید یا استودیو خودتون رو بزنید، مسافرت خوب برید، تفریح خوب برید، گوشی و لپ تاپ خوب بخرید باز هم به روال قبل ادامه بدید. برای به دست اوردنشون هم هیچ تلاشی نکنید. سعی کنید برای اینده هدف بزارید.

خودت رو با ارزش بدون و برای زندگی بهتر ایندتو بساز و سخت تلاش کن.

اگر بخواهیم راجب کنکور صحبت کنیم. کل جامعه که همیشه برای کنکور بهمون استرس دادند. نتیجه این هست که واقعا کنکور مهم نیست، مهم این هست که شما به چه چیزی علاقه دارید. اگر شدیدا علاقه دارید دکتر یا مهندس بشوید. کنکور اصلا بد نیست، و تنها راه موفق شدن هست. ولی زمانی که شما اصلا علاقه‌ای به دکتر شدن ندارید، اما برای مثال تدوینگر خوبی هستید.

واجب نیست که حتما کنکور بدید. رشته ریاضی فیزیک بخونید تا موفق بشوید. هنر رو در کنار ریاضی فیزیک یا دکتر شدن ادامه بدید. هدف اصلی ما این هست که شما ماهیت وجودی خودتون رو دریابید. زمانی که خودتون رو کشف کردید سعی کنید خودتون رو بیشتر پرورش بدید و پیشرفت کنید.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چرا باید متخصص باشیم؟”
درباره استودیومیم

تیم استودیومیم و تدوینگرشو با هدف گسترش دانش و هنر تدوین فیلم با پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. اکنون با برگزاری دوره های آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه می دهد.

اطلاعات تماس