کمال گرایی نباید مانع پیشرفت شود

 کمال گرا بودن باعث جلوگیری از رشد و یادگیری می شود.کمال گرا ها نه تنها در انجام وظایف و پروژه‌ها، بلکه در برقراری روابط دقت بیشتری را ترجیح می‌دهند. افراد کمال‌گرا معمولاً به دقت بالا و جزئیات کوچک توجه می‌کنند. کمال‌گرا بودن یک ویژگی است. این نگرش ممکن است، به بهبود مستمر و رسیدن به کمال در هر جنبه زندگی منجر شود. 

اما ممکن است کمال گرا بودن نتیجه عکس هم برای افراد داشته باشد مثلا ممکنه کمال گرا بودن باعث بشه زمانی که سیستم روشن می کنید. خیلی حس ناامیدی و تنبلی کنید. اگر نتوانید با کمال گرا بودنتون مقابله کنید نمیتونید درآمدزایی کنید.

 خودتون رو تصور کنید

 دو سال گذشته و هنوز پیشرفت نکردید
_ هنوز گوشی که دوست داشتی رو نتونستی بخری چون کمال گرا بودی
_ ماشینی که دوست داری و نتونستی بخری چون اهمال کاری کردی

_ مسافرت خوب نرفتی چون کمال گرا بودنتون باعثش شده
_ به رویاهات نرسیدی و هنوز دست رو دست گذاشتی
_ لپ تاپ و سیستم نتونستی بخری و همینجور خیره و مبهم ب آینده می نگری

دلیل نرسیدن چی بوده؟

فقط دلیل همه ی این نرسیدن هاتون این بوده که چون من خیلی کمال گرا بودم نرسیدم. همینجوری ساعتها و روزها با اهمال کاری و کمال گرا بودن گذشته است.
واقعا چرا به کلمه کمال گرا بودن بال و پر می دهید ؟
چرا با گفتن من کمال گرا هستم خودتون رو قانع می کنید و هیچ اقدامی نمیکنید..

 کمال گرایی باعث میشه زیبایی ها براتون تکراری شود؟

زمانی که شما در حال رشد کردن هستید اصلا براتون  هیچ چیز تکراری نمی شود. اما برای یک سری کمال گرا ها تکراری میشود. اون کسایی که یادشون نمیمونه از کجا به کجا رسیدند.

وقتی به یک جایی میرسند با سر به زمین میخورند. اما زمانی که به یک جای خوب رسیدید، طبیعیه که یکنواخت بشود. اما اگر شما هرروز از زیبایی هایی که دارید شکر گزاری کنید. تلاش کنید حالتون رو خوب نگه دارید تا بیشتر به سمت خوبی ها هدایت شوید.

اگر کمال گرا نباشید اگاهانه برای تکراری نشدن زندگی تلاش می کنید. کار مغز این هست که همه چیز رو عادی و تکراری جلوه بدهد. اگاهانه باید روی ذهن خودتون تسلط داشته باشید. شما فقط یک ذهن دارید. فقط یکبار باید آموزش ببینید و یاد بگیرید، چطور ذهنتون رو کنترل کنید.

کار اصلی ذهن این هست که بقای شمارو حفظ کند

کاملا طبیعیه اگر دارید کاری رو انجام میدید، که خیلی انرژی میگیرد. به همین خاطر ذهن مانع انجام دادنش بشود. اگر روتین یا برنامه یزی داشته باشید و عمل کنید، ذهن تسلیم میشود.

چون اصلا ذهن علاقه ای ندارد که شما خسته بشوید. اگر متوجه بشود روتین هر روز شما این تایم کاری هست. دیگه اصلا اهمال کاری و کمال گرا بودن به سراغتون نمیاد. جز عادات کار کردن شما می شود.

ذهن تصمیم میگرد دیگر انرژی کمتری از شما بگیرید و شما بیشتر فعالیت میکنید. ذهن ما فراموشکار هست زمانی که به خواسته هامون میرسیم، سریعا عادی سازی میکند. فراموش میکنیم که جز ارزوهامون بود. باید شکرگزاری کنیم و خوشحال باشیم. با خوشحالی بیشتر به نعمت های بیشتر برسیم.

 برای شروع میتوانید از آموزش های نرم افزاری مثل فتوشاپ، پریمیر و افترافکت که درآمد بالایی دارد استارت بزنید.

دو نکته راجب تیم سازی

 موضوع خیلی مهم و حساسی هست. من همیشه حتی وقتی با همکارانم حرف میزدم راجبش باعث‌ناراحتیشون هم می شد. اینکه اگر تو جز تیم من باشی و در کنار من رشد کنی. باعث می شه من خوب پول در بیارم. خودت هم به درآمد خوبی خواهی رسید.

اما اگر تو جز تیم من نباشی من هیچ چیزی از دست نمیدهم و اصلا ضربه ای به کار من وارد نمی شود. قطعا بهتر از تو به سمت من هدایت می شود. در نهایت کار ها به نحو احسن انجام می شود. باید فقط روی خودتون حساب کنید.

نکته بعدی راجب تیم سازی توی این جمله خلاصه میشود. اصلا زمان استخدام کردن یا شراکت جوگیر نشوید. همه‌ی ابعاد رو در نظر بگیرید. اگر نیاز هست از ادم های متخصص مشاوره بگیرید. به راحتی با یک تصمیم عجولانه اشتباه آرامش، آینده و بیزینس خودتون بازی نکنید.

پاسخگوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کمال گرایی نباید مانع پیشرفت شود”
درباره استودیومیم

تیم استودیومیم و تدوینگرشو با هدف گسترش دانش و هنر تدوین فیلم با پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. اکنون با برگزاری دوره های آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه می دهد.

اطلاعات تماس