No products in the cart.
نرمافزار پریمیر یکی از کاملترین برنامههای تدوین فیلم میباشد که تا به امروز در بازار موجود میباشد. با استفاده از این نرمافزار قادر به انجام کارهای خارق العادهای خواهید بود. یکی از امکاناتی که این برنامه در اختیار کاربران خود قرار میدهد ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر است. به این ترتیب به کمک این نرمافزار قادر خواهید بود تصاویر ثابت را به صورت تکی یا مجموعهای از تصاویر ساکن را به صورت دنباله (sequence) به Premiere Pro وارد کنید.
همچنین میتوانید تصاویر بدون انیمیشن را از سایر برنامههای ادوبی نظیر فتوشاپ و ایلاستریتور نیز وارد پریمیر کنید. اگر با این قابلیت آشنایی ندارید تا انتهای این مقاله با استودیو میم همراه باشید تا ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر را به شما آموزش دهیم.
پیش از ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر، بهتر است آنها را تا حد امکان بطور کامل پردازش کنید. این عمل به کاهش زمان رندر گرفتن کمک میکند. این راهکار سادهترین و سریعترین راه برای محیا کردن یک فایل در برنامه اصلی میباشد.
از Adobe Photoshop و Adobe Illustrator میتوانید فایلها و تصاویر موردنظرتان را به پریمیر ایمپورت کنید. در این حالت این امکان را خواهید داشت که نحوهی لایهبندی فایلهای ورودی را کنترل کنید. از آنجایی که شفافیت به عنوان کانال آلفا سیو (Save) میشود، فضاهایی خالی (شفاف) فایلهای غیر مسطح، هنگام ورود به پریمیر شفاف میشوند. در نتیجه این امکان را خواهید داشت تا بدون تلاش اضافهای تصاویر ساکن را ایمپورت کنید و آنها را روی چیزی بیش از تراکها و کلیپهای مختلف قرار دهید.
وارد کردن فایلهای لایهبندی شده فتوشاپ، استفاده از گرافیک موجود در فتوشاپ را آسان میکند. زمانیکه پریمیر پرو فایلهای فتوشاپ را به صورت لایههای ادغام نشده (unmerged layers) وارد میکند، هر لایه در فایل، یک کلیپ مجزا در یک bin میشود. هر لایه با طول مدت زمان پیش فرضی که برای تصاویر ثابت در Preferences انتخاب کردهاید، وارد میشود.
لازم به ذکر است هنگام ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر، ویژگیهایی نظیر transparency (کانال آلفا)، visibility، opacity، ماسکهای لایه، لایههای تنظیم، افکتهای لایههای مشترک، مسیرهای چینش لایه و ماسکهای برداری وارد میشوند که در فایل اصلی نیز اعمال شده باشند. در این حالت فتوشاپ یک پسزمینه checkerboard را به صورت یک کانال آلفا (transparent) وارد میکند.
علاوه بر ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر، میتوانید فایلهای حاوی ویدیو یا انیمیشنها که در فتوشاپ در حالت timeline animation mode ذخیره شدهاند را وارد کنید. از آنجایی که هر لایه با مدت زمان پیش فرض تصویر ثابت ایمپورت میشود، ممکن است ویدیو یا انیمیشن ورودی به پریمیر با سرعتی متفاوت از سرعت اصلی خود در فایل فتوشاپ، پخش شود.
جهت منطبق کردن سرعت کافیست پیش از ایمپورت کردن فایلهای فتوشاپ در پریمیر، مدت زمان پیش فرض تصویر ثابت را تغییر دهید. برای مثال اگر انیمیشنی در فتوشاپ در 30 فریم بر ثانیه تولید ایجاد شود و نرخ فریم دنباله پریمیر برابر 30 فریم در ثانیه باشد، باید مدت زمان پیش فرض تصویر ثابت را در بخش تنظیمات پریمیر روی 30 فریم تنظیم کنید.
هنگامی که فایل لایهبندی شدهای که در فرمتهای فتوشاپ ذخیره شده است را وارد میکنید. میتوانید روش وارد کردن لایهها در کادر محاورهای Import Layered File را انتخاب کنید. گزینههایی که در Import Layered File انتخاب میکنید، چگونگی تعریف لایهها در ویدیو یا انیمیشن را هنگام وارد شدن به Premiere Pro مشخص میکنند. بعد از آنکه در کادر Import فایل فتوشاپ شامل لایهها را برای وارد شدن انتخاب میکنید، کادر Import Photoshop Document برای شما باز میشود که راههای زیر را برای نحوه وارد کردن فایل به شما ارائه میدهد:
توجه داشته باشید، زمانیکه لایهای را به عنوان یک کلیپ تکی وارد میکنید، نام آن در پنل Project، شامل نام لایه و نام فایل اصلی آن میشود.
Premiere Pro این قابلیت را به کاربران خود میدهد که محتوای نرمافزار ایلاستریتور (Illustrator) مبتنی بر مسیر (path-based) را به فرمت تصویری مبتنی بر پیکسل (pixel-based) که توسط پریمیر پرو مورد استفاده قرار میگیرد، تبدیل کنند. به این فرایند “rasterization” میگویند و ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر از Illustrator را امکانپذیر میکند. کارهایی که میتوانید پس از ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر انجام دهید عبارتند از:
یکی از کارهایی که میتوانید انجام دهید، وارد کردن یک انیمیشن موجود در یک فایل واحد، مانند یک GIF متحرک به پریمیر میباشد. همچنین این امکان را دارید تا دنبالهای از فایلهای تصویر ثابت نظیر یک دنباله TIFF را وارد کنید و به صورت خودکار آنها را با یک کلیپ ویدیویی تکی ترکیب کنید. در این حالت هر تصویر ثابت یک فریم ویدیو محسوب میشود. انتخاب گزینه Sequence برای انیمیشنهایی که به صورت دنباله تصویری توسط برنامههای کاربردی مانند After Effects اکسپورت میشوند، مفید است.
معمولا ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر موجب میشود تصاویر نسبت به ویدیوهای ورودی رزولوشن بالاتری داشته باشند. از این رو هنگام نمایش در Timeline درپریمیر پرو به صورت برش خورده نمایش داده میشوند. برای رفع این مورد میتوانید به طور مجزا اندازه کلیپها را برای مطابقت با اندازه فریم دنباله تغییر دهید.
هنگام استفاده از فرمان Set to Frame Size، رزولوشن پیکسل اصلی تصویر باقی میماند. این امر به شما امکان میدهد وقتی روی یک تصویر زوم میکنید، وضوح بالاتری مشاهده نمایید. برای دستیابی به این حالت مراحل زیر را دنبال کنید:
توجه داشته باشید که با انتخاب دستور Set To Frame Size، برای بهبود عملکرد پخش تنظیم Scale To Frame Size غیرفعال میشود.
برای استفاده از هر نرمافزار و برنامهای لازم است با تکنیکها و ریزه کاریهای آن برنامه آشنا باش. پریمیر نیز از این قاعده مستثنی نیست. یکی از تکنیکهای این برنامه ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر میباشد که در این مقاله به آن پرداختیم. ابتدا مراحال آمادهسازی برای ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر را شرح دادیم. سپس به روشهای مختلف ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر پرداختیم. امیدواریم که با این آموزش بتوانید گامی در مسیر یادگیری بهتر این نرمافزار بردارید.
بیشتر بخوانیم
آموزش چالش تیک تاکی ماشینی با روتوسکوپی
اگه تو فضای مجازی خیلی فعالیت می کنید و وقت زیادی رو تو سوشال مدیا میگذرونید، حتما چالش های ماشینی رو دیدید که یکی از ماشینش ویدیوهای خفن درست میکنه. […]باز کردن پروژه های قدیمی پریمیر با 2 راهکار ساده
احتمالا میدونید که پروژه های تولید شده در یک نسخه پریمیر رو نمیتونید در نسخه های قدیمی تر باز کنید. مثلا اگه پروژتون رو در پریمیر با نسخه CC 2022 […]آموزش زوم خودکار در پریمیر با پلاگین drag zoom
تا حالا شده موقع تدوین یه فیلم بخوای روی قسمت های مختلف محتوای ویدیویی مثله سوژه، سخنران و … زوم کنی. برای همین زوم ساده باید کلی کار انجام بدید و […]آموزش ساخت پورتال دکتر استرنج در پریمیر
تا حالا فیلم دکتر استرنج رو دیدید؟ اگه جوابتون بله است، قطعا یادتونه که دکتر استرنج وقتی می خواست از یه جایی به جای دیگه بره یا بین جهان های […]تیم استودیومیم و تدوینگرشو با هدف گسترش دانش و هنر تدوین فیلم با پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. اکنون با برگزاری دوره های آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه می دهد.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد