No products in the cart.
آموزش پنل افکت در پریمیر توی زیبایی ویدیوی تدوین شده ی ما نقش به سزایی داره. اگه ما به مثال خودمون (پختن غذا) برگردیم اگر کل فرآیند تدوین فیلم را به غذا پختن تشبیه کنیم پنل افتکس مانند ادویه است. این افکت ها و ترنزیشن ها به غذای ما طعم و عطر خاصی میدهد. در تدوین ویدیو ها هم پنل افکت است که به ویدیوی ما زیبایی خاصی میده. فقط کافیه کاربرد انواع ترنزیشن ها و افکت ها را بدونیم و اونها رو کاملا بشناسیم من محمد مشهدی امروز توضیحاتی درمورد این پنل به شما میدهم در صورد اشتیاق برای دونستن اطلاعات بیشتر در مورد این پنل میتونید توی دوره ی رایگان ما شرکت کنید.
پنل افکت در پریمیر برای ویدیو ها و صدا ها ترنزیشن های مختلفی داره که ما با استفاده از این ترانزیشن ها میتونیم ویدیو هامون رو بهم وصل کنیم که برای تصاویر و یا صدا ها ترنزیشن ها و پریست ها و پلاگین های مختلفی داره که هر کدوم از اون ها به درد کار خاصی میخوره که در ادامه اونهارو تفکیک میکنیم و بهتون توضیح میدیم.
پنل افکتس از قسمت های زیر تشکیل شده است :
Presets
در پنل افکتس قسمت Presets ترکیبی از چند افکت که قبلا ساخته شده و درقالب یک فایل قرار گرفته وجود داره.
صداها
که از دو قسمت ترنزیشن و افکت تشکیل شده است:
Audio Transitions
بین دو صدا قرار میگیرد و صدا ها را به هم میچسباند یا توی هم محو میکند.(اطلاعات بیشتر درمقاله ترنزیشن در پریمیر)
Audio Effects
تدوین فیلم زمانی میتونه خیلی حرفه ای باشه که به خوبی روی صدا کار شده باشه. تدوینگران حرفه ای به خوبی میدونن که چطور از افکت های صوتی استفاده کنند تا یک ادیت فیلم فوق العاده رو تحویل کارفرما بدن. افکت های صوتی عبارت اند از افکت هایی که روی صدا اعمال میشن تا نویزگیری ایجاد Reverb و Delay و… روی فایل صدا اعمال بشه.
افکت های صدا همونطور که میتونه مشکلات صدا رو بگیره و پروژه رو حرفه ای تر نشون بده، میتونه با استفاده ی نا آگاهانه طبیعی بودن صدا رو از بین ببره و حتی یک گوش غیر متخصص هم متوجه این ایراد بشه. پس قبل ازینکه روی پروژه های حرفه ایتون افکت های صدا رو اعمال کنید، کاملا از کاربرد اونها مطلع بشید.
تدوینگر حرفه ای علاوه بر تسلط روی روش های کات زدن باید بتونه به خوبی از ترنزیشن و افکت های ویدیویی استفاده کنه. برای بدست آوردن مهارت توی استفاده از افکت ها و ترنزیشن ها هیچ راهی به جز تمرین و استفاده مکرر از همه ی افکت ها و ترنزیشن ها در پنل افکتس نیست. متاسفانه برای شناختن نام و کاربرد ترنزیشن ها هیچ قرص یا کپسولی وجود نداره. پس لطفا همین الان همه ترنزیشن ها رو تمرین کنید و بشناسیدشون.
که از دو قسمت ترنزیشن و افکت تشکیل شده است:
Video Transitions
بین دو تصویر قرار میگیرد و تصاویر را به هم میچسباند یا توی هم محو میکند.(اطلاعات بیشتر درمقاله ترنزیشن در پریمیر)
Video Effects
افکت هایی که روی ویدیو اعمال میشن تا به عنوان مثال رنگ و نور تصویرمون رو بهبود بدن.
اما با تمام خوبی هایی که افکت های پریمیر داره باز هم محدوده و زیاد به درد کار های خاص نمیخوره اما پیشنهاد تیم ما به شما اینکه که پکیج ترنزیشن های مارو تهیه کنید (که شامل بیش از 1600 ترنزیشن ، افکت های صوتی ، و یک دوره ی آموزش کار با ترنزیشن ها و… هدیه تیم استودیو میم به شما است) و برای تهیه این بسته میتونید با روش های ارتباط با ما که در پایان مقاله براتون گذاشتیم با ما ارتباط برقرار کنید و بسته رو تهیه کنید و از محتویاتش استفاده کنید و لذت ببرید.
امیدوارم که از این قسمت آموزش پنل افکت در پریمیر هم لذت برده باشید
ارتباط با استودیو میم
به شما دوستان عزیز و جویای علم پیشنهاد میکنم جهت بالا بردن اطلاعات خودتون در مورد نرم افزار پریمیر از دوره ی رایگان ما دیدن کنید. همچنین میتونید از بقیه ی مقالات ما هم دیدن کنید که به صورت تصویری همراه با توضیحات کامل تکنیک های مختلف تدوین در نرم افزار پریمیر به شما آموزش داده شده است.
برای ارتباط با ما میتوانید از طریق سایت استودیو میم و یا اینستاگرام تدوینگر شو اقدام کنید.
بیشتر بخوانیم
آموزش چالش تیک تاکی ماشینی با روتوسکوپی
اگه تو فضای مجازی خیلی فعالیت می کنید و وقت زیادی رو تو سوشال مدیا میگذرونید، حتما چالش های ماشینی رو دیدید که یکی از ماشینش ویدیوهای خفن درست میکنه. […]باز کردن پروژه های قدیمی پریمیر با 2 راهکار ساده
احتمالا میدونید که پروژه های تولید شده در یک نسخه پریمیر رو نمیتونید در نسخه های قدیمی تر باز کنید. مثلا اگه پروژتون رو در پریمیر با نسخه CC 2022 […]آموزش زوم خودکار در پریمیر با پلاگین drag zoom
تا حالا شده موقع تدوین یه فیلم بخوای روی قسمت های مختلف محتوای ویدیویی مثله سوژه، سخنران و … زوم کنی. برای همین زوم ساده باید کلی کار انجام بدید و […]آموزش ساخت پورتال دکتر استرنج در پریمیر
تا حالا فیلم دکتر استرنج رو دیدید؟ اگه جوابتون بله است، قطعا یادتونه که دکتر استرنج وقتی می خواست از یه جایی به جای دیگه بره یا بین جهان های […]تیم استودیومیم و تدوینگرشو با هدف گسترش دانش و هنر تدوین فیلم با پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. اکنون با برگزاری دوره های آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه می دهد.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد