No products in the cart.
تا به حال عبارت موشن گرافیک به گوشتان خورده؟ یا برایتان سوال شده موشن گرافیک چیست؟ این عبارت در لغت به معنای تصاویر متحرک است، که همانطور که از اسمش می توان فهمید، زیر مجموعه ای از طراحی گرافیک می باشد.
موشنگرافیک نوعی انیمیشن است با این تفاوت که تمرکز انیمیشن بر داستان سرایی است و موشن گرافیک بر حرکت دادن عناصر گرافیک تمرکز دارد و قصه گویی آن بسیار کم تر از انیمیشن است. در موشن گرافیک صدا، حرکت و طراحی گرافیکی به خوبی در کنار یکدیگر قرار میگیرند. موشن گرافیک، علاوه بر اینکه به استفاده از دوربین، نور، فیلمبردار و بازیگر نیازی ندارد، میتواند پیام هایی را به مخاطب منتقل کند، همین امر باعث شده است که در خلق تبلیغات بسیار پرطرفدار باشد.
موشن گرافیک علاوه بر تبلیغات، که یکی از مهم ترن و اصلی ترین آن هاست، کابرد های بسیار دیگری نیز دارد که در ادامه به برخی از آن ها میپردازیم.
استفاده از موشن گرافیک در دنیای سینما و تلویزیون جنبه سرگرمی دارد. علاوه بر انیمیشن ها، تیتراژ ابتدایی و پایانی بسیاری از فیلم ها و سریال ها موشن گرافیک است. همینطور، از موشن گرافیک میتوان برای ساخت تیزر فیلم ها استفاده کرد و به جرئت میتوان گفت این نوع از تبلیغ ها، بسیار تاثیرگزارتر هستند.
از موشن گرافیک برای زیبایی سازی وب سایت و یا شبکه های اجتماعی خود میتوانید استفاده کنید تا مخاطب را بیشتر جذب کنید و اورا متقاعد کنید تا مشتری شما شود.
علاوه بر زیبایی، موشن گرافیک ها بسیار کم هزینه تر از انیمیشن یا تبلیغات رئال می باشند، زمان کمتری صرف ساختنشان میشود و از محدودیت کمتری در استفاده از امکانات برخوردارند در نتیجه می توانند بسیار خلاقانه باشند.
امروزه از موشن گرافیک برای تولید محصولات آموزشی استفاده زیادی میشود و حتی میتوان گفت در آینده تعداد زیادی از محصولات دوره های آموزشی به شکل موشن گرافیک وارد بازار شوند. دلایل استفاده وسیع از موشن گرافیک در آموزش این است که یادگیری بسیاری از مباحث پیچیده با موشن گرافیک بسیار آسان می شود و به علاوه این گونه آموزش ها بسیار جذاب تر آموزش های عادی هستند و مخاطبان به آن ها علاقه بیشتری نشان می دهند.
بسیاری از قسمت های متحرک، مانند منوها و تقریبا تمام ویدیوهایی که در اپلیکیشن ها استفاده شده اند، با موشن گرافیک ساخته شده اند.
در ساخت تعداد زیادی از لوگوهای متحرک یا لوگوموشن هایی که در ابتدا و یا انتهای ویدیو ها می بیند، از لوگوموشن کمک گرفته شده است. این نوع از لوگوها، در دنیای مدرن امروزی بسیار محبوب هستند و تبدیل به یکی از استانداردهای هر کسب و کار شده اند.
برای رسم محتوای گرافیک متحرک، طراح به چند نرم افزار تخصصی در این زمینه نیاز دارد. این نرم افزار که در ادامه به معرفی آن ها میپردازیم، شامل نرم افزار های ویرایش کننده، افکت گذاری، صداگذاری، مدل سازی سه بعدی و مواردی از این قبیل میباشند.
یک موشن گرافیک که به خوبی ساخته شده است نه تنها توجه مخاطب را جلب مینماید، بلکه میتواند احساساتی در مخاطب بوجود آورد که او را به سمت کار شما جذب کند. موشن گرافیک امکانات زیادی را در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید یک احساس خاص و در نتیجه پیام خود را به بیننده منتقل کنید. موسیقی تأثیرگذار، متن زیبا و عناصر بصری گیرا با هم میتوانند به شما یاری دهند تا داستان تأثیرگذاری را روایت کنید.
بیشتر بخوانیم
نحوه تغییر سرعت فیلم در افترافکت
در فرآیند پس از تولید یا Post Production تغییرات بسیاری در بخشهای مختلف فیلم ایجاد میکنند که یکی از رایجترین آنها تغییر سرعت قسمتهایی از فیلم است. یکی از مثالها […]10 مهارت طراح موشن گرافیک که باید بدانید!
امروزه موشن گرافیک به طور گستردهای در زمینههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد و کاربردهای زیادی در فیلم، تلویزیون، تیزرهای تبلیغاتی و بسایری از موارد دیگر دارد. به فردی که […]کاربردهای موشن گرافیک در دنیای امروز
با پیشرفت تکنولوژی و استفاده روز افزون از محتواهای ویدیویی، در حوزههای مختلف استفاده از موشن گرافیکها افزایش یافته است. موشن گرافیکها را میتوان در اهداف مختلفی استفاده کرد و […]موشن گرافیست کیست و چه وظایفی دارد؟
موشن گرافیک ترکیبی از هنر طراحی گرافیک، متحرکسازی و علم استفاده از عناصر طراحی است که در انتها با موسیقی و جلوههای صوتی مرتبط تکمیل میشود. اگر برای شما این […]تیم استودیومیم و تدوینگرشو با هدف گسترش دانش و هنر تدوین فیلم با پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. اکنون با برگزاری دوره های آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه می دهد.
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد